Mr. PapagiorgioMr. Papagiorgio

A Mr. PapaGiorgio zenekar munkájának eredménye alapvetően latin, jazz, funk elemekkel vegyített igényes popzene, humoros szövegekkel, de a koncertrepertoárban szerepel még ska, reggea, spanyol nyelvű bossa nova, rock, és az Echo: Gondolsz-e majd rám c. dalának latinos feldolgozása is. Kizárólag profi, kreatív és a minőségi zene készítésére elhivatott zenészek dolgoznak, akik tizenéves koruk óta zenélnek különböző műfajokban. Első klipünk a „Felemel” c. dalból készült a Red Bull, az R33 és a Studio-X jóvoltából, javarészt a 'point of view' megoldással 2010 nyarán.


* Petrik György (ének): különleges orgánummal bír, amit folyamatosan fejleszt, az É-Trend zenekarban szerzett színpadi tapasztalatot.
* Tóth Mátyás (gitár): Esclin Syndo-val; Bartók Esztivel és Caramellel dolgozott közös projekteken, illetve a Groovus Interruptus jazz formáció tagja. Szaktudását főként az autodidakta tanulásnak, Horányi Sanyinak és a Finnországban töltött idejének köszönheti.
* Nyírő Áron (dob): 2010-ben végzett a Kodolányi János Főiskola Jazz tanszakán. Szekeres Adriennel, Sasvári Sándorral, az Unisex és a Jazzékiel zenekarokkal készítettek közös felvételeket.
* Kiss Zsolt (basszusgitár): a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán végzett. Elismert hangmérnök. Az „Azok a Fiúk" zenekarral, session zenészként pedig a Pa-Dö-Dö-vel és több jazz formációval is színpadra lépett, jelenleg a White Fieldz, G4 gitár produkció (ifj. Tórnóczky F., Lukács Peta, Dandó Z., Emmer P.) tagja.
* Horváth Bálint (billentyű): a NOX és a Sziámi csapat ex. ill. az Odett & goGirlz és az Ablak zenekar aktív billentyűse.

Daltól függően színező elem: az MC, Henry Onye, a szájharmonika, Pribojszki Mátyás, a szaxofon Borkó Attila, vagy Kató Zoli (BackIIBlack) jóvoltából. A Felemel című dalban Gergely Róbert színművészúr szaval.
 

 

HONLAP


FOTÓK


Mr. Papagiorgio
Mr. Papagiorgio
Mr. Papagiorgio
Mr. Papagiorgio

VIDEÓ


Get Adobe Flash player
Mr. Papagiorgio - Felemel

FELVÉTELEK