Varga Zsuzsa


Varga Zsuzsa
Nem lehet kategorizálni, de miért is kéne. Az est.hu kritikusa szerint: „Zsuzsa száguld az elektro-pop-rock sztrádán – olyan vagány csajok nyomában, mint Peaches, Miss Kittin, a Chicks On Speed vagy a Ladytron frontleányai”. Varga Zsuzsa második lemeze, a „Barkácsklub lányoknak” elszakad a „Szívadóvevő” kedves világától; szemtelen szövegekkel, zúzós és vicces zenei megoldásokkal tarkított szerzői album, igazi mai „rokkendroll” lemez, melyet Zsuzsa gitárosával, Kovács Péterrel írt.
Ráadásul sok olyan kiválósággal is találkozhat a hallgató, mint a Pannonia Allstars Ska Ochestra fúvósbrigádja vagy a híres jazz-fenomén, Grencsó István, Mókus a Nomada-ból; de találkozhatunk szkreccselt gitárokkal, dühös kislánykórussal, sőt, még Zsuzsa is gitárt, vagy épp szájharmonikát ragadott.
Az anyag producerei az énekesnő mellett az animás Németh Gergely és Prieger Zsolt, az Easy Life Naturalból megismert Győrffy Gyula, de egy track erejéig Zsuzsa közösködött a Collins, Benham párossal is. „A lányok másra várnak” és a Comet-díjas „Be infected” klipek –melyek megtalálhatók az albumon is - után pedig hamarosan itt a legújabb videó. Addig is: megnyílt a „Barkácsklub lányoknak”! A megújult zenekarral és az új anyag dalaival az őszi lemezbemutató turnén találkozhat a közönség.
 
Varga Zsuzsa - ének
Kovács Péter - gitár, billentyű
Hain Réka - basszus
Szabó Viktor - dobok
 
Szívadóvevő - 2003
Barkácsklub lányoknak - 2007
 

 

HONLAP


FOTÓK


Varga Zsuzsa
Varga Zsuzsa
Varga Zsuzsa
Varga Zsuzsa
Varga Zsuzsa
Varga Zsuzsa
Varga Zsuzsa

VIDEÓ


FELVÉTELEK